2013-01-02

Rankinė iš švarko

Su naujais Metais!
Praėjo, nudundėjo dar vieni. Atžymėjom: privalgėm, fejerverkais paženklinę atsisveikinom, pasitikom Naujuosius ir viskas - šventės baigėsi, gyvenimas tęsiasi :)...
Šventės šventėmis, o darbai prašosi padaromi čia ir dabar. Jau pastebėjau: kai tik ilgesnė pertrauka, ima reikštis abstinencija - dairaisi, ko čia nusigriebus, rankos ieško darbo pačios, galvoje sukasi mintys, vaizduotė piešia projektus, kuriuos norisi jei ne tuoj pat įgyvendinti, tai bent pasižymėti užrašuose, kad praėjus laikui, nepasimirštų :) Tačiau dabar ne apie juos...
Rodausi rankinę, kuri sukirpta eilės laukė visą prieššventinį laikotarpį. Tiesa, projektas įgyvendintas dalinai (paskui paaiškinsiu, ką dar norėčiau prie jos pasiūti).
Sumanymas pasisiūti didelę odinę rankinę kilo tuomet, kai draugė atidavė odinį savo giminaičio švarką. Kartais panešiota ir kiek pasitrynusi oda tampa dar gražesne. Čia kaip tik tas variantas (negalėjau atsidžiaugti kišenėmis, kurias būtinai panaudojau, tik sagas persiuvau (kaip tik telefonui ir raktams), o visa kita tiesiog fantazijos išraiška :)

Rankinės formos priklausomai nuo to, pilna ji, ar tuščia, keičiasi. Pilna ji atrodo gerokai didesnė. Šiaip - talpi, pakankamai didelė, man kaip tik :)
Viduje dvi nemažos kišenės, užsisegančios užtrauktukais. Pati rankinė be užsegimo. Ne dėl to, kad pamiršau, ar neturėjau, toks sumanymas - padaryti rankinę rankinėje. Kol kas tai - viršutinis variantas. Štai vidinės rankinės, kuri bus lyg didelė kosmetinė prisegama viduje, pasiuvimas dar manęs ir laukia.
Artimiausiu metu parodysiu, pasižadu :)...


2 komentarai:

  1. Labai mėgstu visokius persiūtus, ar kitaip antram gyvenimui prikeltus daiktus. Ir vis ruošiuosi siūt rankinę... Bet nepasiryžtu. Ačiū už motyvaciją :)O švarkas labai kultūringai dėvėtas, ar kokią "atšviežinimo" paslaptį turit?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Visada prašom!:)Vadinasi, neveltui rodausi...
      Švarkas tikrai nebuvo labai nudėvėtas, kišenės gal kiek apsitrynusios, bet dėl to man tik gražiau :)Vis dėlto oda ilgaamžė, tik pažiūrėjus į pamušalą galima suprasti, kiek drabužis dėvėtas. Odai atšviežinti žinau vienintelį seną būdą: patrinti aliejumi, vazelinu, ar kokiu kremu... Sėkmės Jums! Lauksiu pasirodymo :)

      Panaikinti