2013-11-06

Naujas iš seno

Mada sukus apsukus ir vėl čia :) Jeigu mūsų mamos (anytos, močiutės) jaunystėje buvo puošeivos ir dar kaupėjos, tada  jų drabužinėse tikrai rasime lobių, kurie šiai dienai vėl bus aktualūs :) Tiesa, ilgai spintoje (ar dar geriau - palėpėje) kabojęs vilnonis drabužis gali būti pritraukęs amžinai alkanų kandžių dėmesį! Kam jas maitinti - kitas klausimas :) Daugelis gyvenimo patarėjų šaukte šaukia, kad neapsikrautume, kad pora metų nenešiotas daiktas turi būti išmestas (atiduotas, padovanotas...), nes tikrai bus nebemadingas, tik be reikalo užims vietą ir taip ankštoje drabužinėje...
Na, iš įžangos jau turbūt aišku, kur lenkiu :)
Taigi - senukas, dar praeitam amžiuje nešiotas vilnonis paltas, su gražia ir dabar vėl labai madinga žąsies kojele (ko gero, ji niekada nebuvo pamiršta) buvo taisytinas tik vienintelėje vietoje (negi dėl to išmesi?!) - nugaroje kandies prakąsta skylutė buvo pačioje matomiausioje vietoje. Sprendimą padiktavo kažkada rankinei daryta aplikacija.
Drąsiai moteriai norisi kuo originaliau. Prašom!
Aplikacija daryta iš odos, ovalo "rėmas" - elastinis nėrinukas (jis ir paslėpė defektą), bantelis - improvizacija iš odos, barchatinės juostelės ir cirkonio akies.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą