2013-12-12

Magdutė (skudurinės Onutės draugė)

Supažindinu su Magdute.
Nežinau, kodėl taip ją pavadinau :) Tiesiog atėjo iš pasąmonės - ar tai veidelio išraiška, ar noras supaprastinti... Nesu didelė lėlių siuvimo specialistė, o ir daryti jas labiau norėtųsi kažkaip paprasčiau, sakyčiau, gal primityviau, bet vėlgi suprantamas noras augančius vaikiukus apsupti kuo spalvingesniais, informatyvesniais žaislais (beveik kaip tikros akys, nosis, lūpos...). Na, stengiausi :)

Išėjo visai nemaža, tokia ilgakojė lėlytė - 56 cm, minkšta, saugi (tik dvi sagutės, daugiau jokių plastmasinių ar kitokių kūdikiui pavojingų daiktų), nuvelkamais išplauti drabužėliais, o ir pati lengvai "prausiama" -
Naudotos medžiagos: medvilnė, sinteponas, medvilninis trikotažas.

3 komentarai:

  1. Atėjau atsikvėpt, pasidžiaugt, pasisemt geros nuotaikos - visada žinau, kad čia rasiu daug šviesos ir gėrio. Ir bėgau akimis, ieškodama ką pirmiausiai girt. Kai tik pamačiau Magdutę - abejonių nekilo.

    Viskas - pradedant vardu - man nepaprastai patiko! Drabužėlių spalvos, žirneliai, mėlynos akelės, raudonos lūpelės, gėlelė ant kojinaitės... Tokia miela miela, širdinga, šviesi kaip tikra vaikystė tavoji Magdutė :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, mieloji, taip tikiuosi, kad mažoji Magdutės turėtoja (kol kas ji dar kūdikis) prie jos prisiriš ir ilgai bus jos draugė :)

      Panaikinti
  2. Sveiki, grazus Jusu darbelis, patiko. Ji skleidzia siluma, ne taip, kaip parduotuvines. Ar pasiusyte skudurine lelyte mano anukelei? Labai noreciau.
    Pagarbiai
    Regina

    AtsakytiPanaikinti