2014-10-28

Piniginės iš lino

Dvi lininės piniginės. Čia merginoms (ar moterims), norinčioms natūralumo, bet tik ne natūralios odos :) Linas - patvari medžiaga, aišku, ne tokia ilgaamžė, kaip oda, bet tokį daiktą, kaip piniginė, kelis metus drąsiai galima panešioti (pati nešioju ketvirtus metus, štai tokią: Lininė piniginė, šiek tiek apsitrynė kampučiai, o šiaip - kaip vakar siūta).
Rodomės.
Pilkai melsvo lino:
Penki skyreliai kortelėms, po jomis - dar viena, didesnė, kišenė. Popierinėms kupiūroms - du skyriai, vienas jų su užtrauktuku. Po kišenėle monetoms - dar vienas skyrius. Piniginė užsegama lipnia juostele.

Tokio paties modelio tamsiai mėlyno lino:
Ši - talpesnė, su keliais papildomais skyreliais kortelėms ar dokumentams (viduryje, po peršviečiama plėvele). Popierinėms kupiūroms taip pat du skyriai, vienas jų su užtrauktuku. Po monetoms skirta kišenėle - dar vienas skyrelis su užtrauktuku. Užsegimas lipnia juostele.
Na, su tamsiomis spalvomis gyva bėda - kaip befotografuotum, vistiek kažko nesimato :) Tad jeigu turėsit klausimų, parašykit, bandysiu paaiškinti :)...
Aktualus momentas - piniginių dydžiai tinka būsimiems eurams - didieji skyriai talpins ir pačias didžiausias kupiūras, kad tik jų būtų :) Ko visiems ir linkiu!
Daugiau piniginių čia: Rankinės ir priedai
Ačiū, kad lankotės :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą