2015-01-14

Ta pati, bet kitokia

Daiktų, nenaudojamų metų metus, turime ne viena :) Ir ne dėl to, kad jų per daug (nors kartais ir taip gali būti), arba paseno, atsibodo... Kartais tiesiog daiktas nelimpa ir tiek. Bet įdėjus į jį šiek tiek "razinos", patobulinus pagal savo skonį ar šiaip - paeksperimentavus, žiū, ir vėl kaip naujas :)
Parodysiu rankinę, kuri (su visa pagarba ir meile samanų spalvai) buvo labai nuobodi tiek forma, tiek...  tiek to, geriau įvertinkite pačios :) -
Na, tokia šiaip sau tašelė, dydis nei šioks, nei toks - aukštis 28, plotis 36 cm, be dugno, sakyčiau, gražios zomšos pirkinių maišelis :) Tarp kitko, itališka.
Jeigu ne tam tikros detalės - tos ryškios, atrodytų visai netinkamos savo spalva, elektrinės sagutės. Jos ir sukėlė minčių, tuo labiau, kad prisiminiau apie turimas kelias skiauteles tokios spalvos odos.
Dabar rankinė tokia -
Juk atgijo, ar ne? :) Aukštesnė visais 12 cm, o tai jau pliusas, nes talpesnė :) Galų gale pasiteisino tos išskirtinės sagutės (visas išsaugojau). Beje, jeigu įdėmiau pažiūrėsit dugną, tai matysit, jame yra keturios "knopkės", kurių persegimas keičia rankinės formą -
Rankinės viršuje iš šonų "knopkes" taip pat galima susegti -
Tik tos, kur po rankenomis, nesisegioja, čia jos atlieka grynai estetinę funkciją :)
Ką gi, gal kam daiktas pasirodys be reikalo atėmęs laiką, bet kodėl nepabandžius jam duoti antro šanso? Ir ryškios spalvos dar niekam nepakenkė :) Aš - už!
Geros dienos ir ačiū čia užsukusiems :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą