2015-04-29

Skiautinys "Šeimos kronika"

Pristatu skiautinių antklodę "Šeimos kronika". Specialus užsakymas - tėvelių dovana vaikams sutuoktuvių proga. Skiautinys - rankų darbo lovatiesė (antklodė) - gali lydėti jaunąją šeimą visą jų gyvenimą (ko ir linkiu jauniesiems!) Na, o dar su nuotraukomis, kurios atspindi šeimos gyvenimą, - ko gero, bus originalu ir netikėta :)
Kadangi tai pakankamai asmeniškas užsakymas, dėl suprantamų priežasčių antklodę rodau iš didesnio atstumo (leidimą įdėti į tinklapį gavau). Tiesiog noriu parodyti, kad įmanomas ir toks skiautinio variantas :)
Šis siūtas dvigulei lovai, yra 220x200 cm dydžio. Pačios nuotraukytės nedidelės (apie 9x13 cm), norėjosi jas išryškinti, todėl pradžiai buvau pasirinkusi gerokai blyškesnes, žemiškas, spalvas, kad jos neužgožtų pačių nuotraukų. Tačiau pradėjus dėlioti audinius, supratau, kad reikia nors kiek ryškesnių, kitaip antklodė būtų atrodžiusi lyg nublukusi. Tada ir buvo pasirinkta švelniai gelsva, žalsva, pilka, balta - jauki, mano manymu, lietuviškai vasariška spalvų paletė... Nuotraukoje matosi, kad nuotraukytės vistiek ryškesnės :)
Visuose keturiuose kampuose sudaigsčiau po širdelę - mamos meilės ženklą. Ant margo audinio jis ne toks ryškus, bet užtenka žinoti, kad yra :)

Kita pusė - "karšta" - ryškiais, spalvingais damasko ornamentais.
Naudotos medžiagos: medvilnė, flizelinas, sinteponas. Skiautinių technika, daigstyta rankomis.
Daugiau antklodžių (lovatiesių) rasite čia: Skiautinių antklodės.
Gero vakaro!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą