2016-05-24

Odinė kuprinė (moteriška)

Šįkart kuprinė iš odos. Ir ne vaikiška :) Spalva juoda (ne pagal sezoną), bet juoda tinka visais metų laikais, tik leidau sau (nepasitarusi) kiek pagyvinti ją taškiukais -
Nežinau, kaip jums, bet man tie taškiukai labai patinka :)
Kuprinė skirta dar besimokančiai merginai, todėl yra didoka, talpi dėl suprantamų priežasčių :) Aukštis 35, plotis ties užtrauktuku 40 cm, dugnas ovalus - 35x15 cm. Rankenos reguliuojamo ilgio.
Vienai iš priekinių kišenių pritaisiau juostelę su karabinu raktams. Kišenėlės gilios, tačiau neužsegamos, prisegus raktus (ar kitą kokį reikalingą turėti po ranka daiktelį), garantuotai neiškris :)
Pati kuprinė saugiai užsegama - po dangteliu, kuris segamas sagtele, yra dar užtrauktukas -
Viduje trys kišenėlės, viena jų su užtrauktuku -
Pamušalas ryškus, jį išsirinko pati užsakovė. Aišku, iš išorės jo nesimato, tačiau atidarius - toks lyg ir netikėtas siurprizas :)
Na, berods, viską aprašiau, siūlau dar kelias nuotraukas apžiūrėti.


Oda natūrali. Kuprinė pasiūta iš didelio moteriško švarko, kurio kišenės man pasirodė labai tinkamos "fasadui" panaudoti. Oda minkšta, jauki liesti, šiek tiek pasitrynusi, bet ne tiek, kad atrodytų sena. Kaip matot, "apžaidus" naujomis detalėmis, pridėjus vieną kitą akcentą (turiu galvoje sagteles ir rankenas), galima pasidaryti visai mielą aksesuarą :) Vis kitaip, nei pas visus - mes juk mėgstam išskirtinumą! :)
Daugiau tokių ir kitokių daikčiukų rasite čia: Rankinės ir priedai.
Gražios dienos ir ačiū čia užsukusiems! :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą