2016-07-19

Snaudžia malūnas prie kelio...

Būna, kad imi ir pasiuvi skiautinį vienu atsikvėpimu, tačiau pasitaiko, kad procesas užtrunka. Kartais tam tikros spalvos medžiagos paieškos stabdo, kartais pats darbas nelimpa prie rankų, lyg nebūtum užtikrinta tuo, ką darai, o kartais tiesiog per darbų gausą esi priversta nebaigtą gaminį atidėti į šalį.
Ši lovatiesė ilgokai laukė savo valandos :) Visos priežastys - nuo medžiagų surinkimo iki rašto dėliojimo - privertė sugaišti ne vieną dieną, kol parėjo jausmas, kad štai - jau gerai, vizija ryškiai matoma, belieka tik įsibėgėti ir rezultatas - jau čia pat, tačiau eilėje laukiantys kiti užsakymai vis atidėliodavo pabaigą.
Kada manęs klausia (o tai ir yra vienas pagrindinių klausimų), per kiek laiko pasiuvama skiautinių antklodė, atsakau tik apytiksliai ir tai galvoje turėdama tik patį procesą, tačiau niekada negali žinoti, kiek sugaiši laiko iki tada, kai imsi pjaustyt medžiagas gabaliukais ir jungti juos į raštą...
Na, buvo, kaip buvo, rodau dvigulę lovatiesę "Snaudžia malūnas prie kelio..." -
Šiam skiautiniui sukurti naudotos penkios medžiagos. Pagrindas - audinys su piešiniu (jis ir davė pavadinimą), prie kurio buvo derinti kiti audiniai.
Lovatiesė skirta dvigulei lovai, yra 221x225 cm dydžio.
 Kitai pusei parinkau neutralių spalvų medžiagą, kuri gerojoje pusėje "nedalyvauja" :) Tiesą pasakius, jokio skirtumo, kokia apačia, juk jos ir nesimato -
 Bet užtat gerai matosi daigstymo raštas -



Daugiau lovatiesių (antklodžių) rasite čia -  Skiautinių antklodės.
Gražios dienos! Iki naujų susitikimų :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą