2016-09-01

Rankinė moksleivei

Su Rugsėjo 1-ąja visus - didelius ir mažus, mokytojus ir mokinius, darželinukus ir jų auklėtojas, mamytes ir tėvelius ir, aišku, senelius, nes ir jiems prasideda darbas, jeigu gyvena šalia anūkų :)
Baigėsi katino dienos, viskas - ruduo, nors labai norisi šiltų, saulėtų dienų, kad nors kiek prasitęstų vasara...
Kaip tik mokslo metų pradžiai suspėjau pasiūt rankinę moksleivei - didelę, stiprią, neperlyjamą, bet apie viską iš eilės.

Šiai rankinei pasiūti reikėjo džinsų, nenutrintų, dar tamsaus mėlynumo, kad gražiai kontrastuotų su smėlio spalvos versta oda, kurią gavau sukarpiusi zomšinį sijoną. Štai, kas išėjo -
Atrodytų, tokios medžiagos nelabai bus tinkamos šaltajam sezonui, o, bet, tačiau...:)... Mums nebaisūs nei ruduo, nei žiema :) Viršų galima išdžiovinti, juk svarbiausia, kad nesušlaptų viduje esantys daiktai, ar ne? Na, ir aišku, reikalinga kita rankinė, pakaitinė, jeigu jau liūtis ar šlapdriba :) Na, o ši bus vienetinė. Modelis mano siūtas ne kartą, bet apdaila kitokia.
Išorėje po džinsų kišenėmis, kurios paliktos originalios, yra vienas didelis skyrius su užtrauktuku.
Pati rankinė užsegama dviem užtrauktukais -

Viduje iš vienos pusės yra trys nedidelės kišenėlės -
Iš kitos - viena didesnė -
Ilgoji rankena - reguliuojamo ilgio -
Rankinė standinta, tarp viršaus ir pamušalo perklota neperšlampamu audiniu. Dydis - 41x38x10 cm. Tilps viskas - ir knygos, ir kompiuteris, ir natos... :)
Sėkmės nešiojant, Luka!

Daugiau rankinių apžiūrėkite čia - Rankinės ir priedai.
Iki kitų susitikimų ir ačiū, kad lankotės :)

2 komentarai: