2019-02-02

Tilda - Rožių angelas

Mano Tilda - Rožių angelas.
Seniai sukosi mintys apie tokią lėlę. Matyt, reikėjo tam pribręst, ištaikyt laiko ir neskubant, tegul pripuolamai (nors labai mėgstu pripuolus pabaigt, bet čia, ko gero, viena iš išimčių). Turbūt, pradedu vaikėt ;) bet žinot Tildos atsiradimo istoriją ir nebandyt atkartot jos pasiuvimo būtų nedovanotina, ar ne? O Tildos įvairovė įkvepia naujoms interpretacijoms ir kiekviena siuvėja įneša savo matymą tiek angelų, tiek zuikučių, ar meškučių kūryboje.
Labiausia norėjau mergaitiškos Tildos - ilgomis galūnėmis, balerinos gracija, su tam tikra išdidumo išraiška... Ką jau besakyt apie tą daugiasluoksniškumą, kiekvienos detalės išbaigtumą... Nors dėl šito nesu tikra - jeigu visą laiką būtų po ranka, manau, siekčiau to išbaigtumo iki begalybės :)
Kol kas ji tokia -

 Ūgis 40 cm. Naudotos medžiagos - medvilnė, linas, gipiūras, sinteponas.
 


 Rožytės - iš šilko juostelių. Jos sutpdytos į mažulytį puodelį -
Ir plaukuose -
Kol kas nežinau, kur ją įkurdinsiu, turiu minčių, bet apie tai vėliau. dabar tegul sėdi ir stebi, kaip dirbu :)
Ne taip dažnai siuvu lėles, apskritai žaislus. Kartais imi ir pabandai...Atrodytų, nedideli daikčiukai - sukirpai, susiuvai, prikimšai ir gatava. Tačiau ir vėl tas išbaigtumas - jam sugaišti begales laiko ir nebūtinai lieki patenkinta rezultatu... dar nesuprantu, ar viskas man patinka, tegul susiguli mintys...
Iki malonaus, lauksiu Jūsų sugrįžtant! :)

2 komentarai: