2022-09-16

Skiautelė prie skiautelės

Tai gali būti Tavo! 
Paprastai siuvu gavusi užsakymą. Tačiau kartais, kai peržiūrinėju audinukus, tiesiog "niežti" rankos, kaip norisi juos sujungti 😀 Šis nebaigtas skiautinis laukia šeimininko - gal atsiras norintis pas save užsitiesti, užsikloti... Spalvų gama, kaip matot, tinkama ir vaikų kambariui (kraštą bus galima derinti spalviškai, priklausomai kam - mergaitei ar berniukui), ir suaugusiojo lovai (ypač pagyvintų minimalistinį ar kaimišką interjerą).
Gali būti dvigulis, tereikia prisiūti reikiamo pločio pasirinktą kraštą 😊.
Kelios nuotraukos iš darbo eigos -




Kraštas gali būti bet koks - tamsiai mėlynas, geltonas, žalias... tiks visos skiautinyje esančios spalvos. Rodau pavyzdžius, kaip atrodytų su burbuliukais raudonai violetinis (tokia sodri buroko spalva) -

arba geltonas -
Priimu bet kokius pageidavimus 😊 Sugalvojot daugiau variantų? Rašykite į dianos.dygsniai@gmail.com, aptarsime ir Jums reikalingus išmatavimus 😊.

Pakeliui dar vienas skiautinis iš labai smulkių gabaliukų. Kol kas tai tik atskiri blokai, kurie bus jungiami į vientisą didelę antklodę (lovatiesę) -


Labai tikiuosi ateityje rasti laiko ir tinklapyje rodyti įvairių variantų - per eilę metų prisikaupė begalės atraižų, kurios tiesiog prašosi susiuvamos į raštų pynes 😀. Tik lbai norėtųsi, kad tie skiautiniai būtų kam nors naudingi, nenugultų tik mano lentynose.
Matote viziją? Turite norų, pageidavimų? Tačiau vis pritrūksta laiko jiems įgyvendinti? Parašykit, galiu Jums padėti 😉. 

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą