2024-10-17

Patalėlis kūdikiui

Užsakymas.

Vaikiškas skiautinių patalėlis mergaitei: antklodėlė (130x100 cm) -


ir užvalkaliukas pagalvėlei (44x30 cm) -

Raštas pasirinktas ne atsitiktinai - reikėjo sukurti kažką panašaus į lelijas. Skiaučių dėlionė kiekvienam gali kitaip atrodyti, mano akimis lelijoms labiausiai tiko toks blokelis -

Dar vienas pageidavimas, kad būtų ryšku ir spalvinga, išpildomas nesunkiai - spalvingų audinukų mano dirbtuvėje tikrai netrūksta 😀.
Dar keletas vaizdų -






Skiautinių technika, sudaigstyta rankomis, naudotos medžiagos: medvilnė ir sinteponas.
Daugiau skiaučių raštų čia - Skiautinių antklodės.
Kol kas tiek 😊

2024-10-07

Rombai (3)

Iš serijos "Rombai" - greičiau taip buvo galima pavadinti šį pranešimą 😀. Pasitaiko, kad siuvant skiautinius lieka blokų, kurie nesugula į skiautinį (kūrybinis procesas gali netikėtai pasisukti kita linkme 😊). Dažnai juos sudedu į atskirą dėžutę, kur gali palaukti kito įkvėpimo, bet ne šį kartą - turėdama laiko, pripuolamai pasiuvau tiek, kiek reikia  dar vienai lovatiesei. Taip susidėliojo dar vienas "Rombų" skiautinis viengulei lovai. Kol kas nebaigtas, pasiūta tik viršutinė dalis -


Pagrindui ėmiau žalią spalvą. Pamaniau, kad galėtų būti tinkama tiek mergaitės, tiek berniuko kambariui. Dydis maždaug 210x130 cm (tikslūs išmatavimai bus aiškūs po sudaigstymo).
Manau, kol kas 'Rombų" seriją juo ir pabaigsiu, nebent būtų kitokių išmatavimų užsakymas 😉. Dar kartą parodysiu, kai darbas bus atliktas iki galo. Kam patiko, siūlau rezervuoti (bus parduodamas, dar galima pakoreguoti kraštų išmatavimus)😊.
Gražios ir darbingos savaitės!