2011-05-28

Viskas iš lino...

Tikriausiai daugelis sutiks su manim, kad linas - puiki medžiaga. Na, glamžosi, traukiasi, ir kas! Bet koks mielas ir sveikas kūnui, o kai padėvi, tai ir nebesiglamžo, ir pasitampo, rodos, prisitaiko prie tavo formų, tiesiog prilimpa... Bet šiandien ne apie drabužius.
Taigi, šiek tiek improvizacijų lino tema. Pradžiai pirkinių maišeliai su katinų šeima:
Kai reikia supakuoti dovanėlę, bėgam ieškoti popierinio maišelio (tikrai nieko prieš juos neturiu - pakankamai estetiški ir puošnūs), o kodėl nepasisiūti iš pastandinto lino? Dovanų maišeliai:
O dabar pabandysiu atkartoti atsiliepimą apie mano mylimus spintos, vonios, kelionių ir kaip tik norit maišelius. Kai giminaitė neseniai grįžo iš savaitinės kelionės Turkijoje, ko gero, pirmiausia papasakojo, kaip jai tiko kelionėje mano dovanoti maišeliai, kokie lagamine jie patogūs, kada atskirai gali susidėti apatinius, kojinaites, naktinius, o ir viešbučio kambaryje į tokį įdėjus pižamą, gali pasikabinti prie lovos - estetiškai atrodantys ir jaukumo suteikiantys... Na, tokie pagyrimai kaip balzamas širdžiai! :)...Dėkui, Virgute! Taigi, komplektukus iš dviejų, trijų ar daugiau maišelių siūsiu ir toliau. Kol kas rodau dviejų maišelių komplektuką:
 Ir dar vienas iš mano mėgstamos medžiagos (nors ir ne lino) su paukštukais:
Bus daugiau...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą