2011-06-30

Vėl iš lino...

Sveiki apsilankę mano tinklapyje! Turiu vilties, kad dar nepabodo, nors rodysiu nebe pirmą kartą ir tuos pačius dėkliukus, ir barokinius maišelius :)...
Apie dėkliukus jau rašiau - siuvimo technika nesudėtinga, tik kaip ir kiekvienas darbas paima laiko ir kantrybės. Šį kartą buvo ketinimas parodyti darbo eigą, bet man tai, ko gero, per daug sudėtinga - kai įlendu į darbą, tai su visais gerais ketinimais :), o kai apsižiūri, belieka rodyti tik rezultatą...:)...
Taigi, pradžia buvo:
Štai čia matosi sudėti trys sluoksniai - marga išorė, sinteponas ir violetinės spalvos vidus:
O paskui iš blogosios pusės pasižymiu linijas ir mašina siuvu dekoratyvinę siūlę maždaug kas 3 cm (štai šito jau ir nebefotografavau, nes darbas ėjosi smagiai ir nebe galvoj buvo fiksuoti kiekvieną žingsnį :). Čia  siūlės turėtų matytis:
Dėkliukai -
Dar nufotografavau kartu su lininiu maišeliu, kuriam panaudotos itin mažos lino skiautės. Maišelis nedidelis, bet į jį galima ar dovanėlę įdėti, ar vonios kambaryje kosmetiką susidėjus pasikabinti šalia veidrodžio, čia jau kaip norisi...:)
Barokiniai maišeliai iš lino (kiek jų bedarytum ir kaip besistengtum, vistiek skirtingi išeina) -
Papuošimui naudojau natūralų šilką, nėrinius, kelis stiklo karoliukus, šilko kaspinėlius.
Tiek... tam kartui...

2 komentarai:

  1. Miela Diana, koks grožis! Jau tų rožyčių susukimo dailumas! Tartum iš pieno plaukęs siuvinukas :)
    Sulankstomi krepšiukai irgi labai dailūs - tai labai funkcionalus gaminys, be to visad itin skanių spalvų, o aš labai myliu spalvas!
    Ir dar. Labai labai ačiū už dalinimąsi siuvimo subtilybėmis! Šiame tinklaraštyje gal prieš metus radau ir pagaliau išmokau kaip pasiūt susitraukiantį maišiuką, o tiksliau - kokią siūlę siūt, kad praardžius ji neirtų toliau. Iš visos širdies dėkoju!
    P.S. Turiu nekuklų prašymą - nebesijūsinkim... Man labai patinka, kai į mane kreipiasi "tu". Tad labai to prašau :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mielai, Gita! :) ir ačiū už tokius mielus komentarus :)

      Panaikinti