2011-09-14

Rudenėja...

Per trumpa ta mūsų lietuviška vasara. Tiek projektų liko neįgyvendinta...teks kitai vasarai palikti, tik bijau, kad ir sumanymai gali būt kiti...Vėstant orams vis dažniau mintimis dėlioju skiautinių antklodes...Taip norisi daryti kažką šilta ir puraus. O ir šaltojo sezono rankinių projektai šmėsčioja...Variantų yra, laiko - trūkuma... :)
O kol kas ruošiamės ir puošiamės draugės jubiliejui.
Tikslas - apsirengti tuo, ką turi, bet atrodyti lyg naujai. Aišku, būtų paprasčiau nueiti ir ką nors nusipirkti, arba pasigauti kokią medžiagą ir pasisiūti, bet spintoje per tokius vienkartinius parėdus tuoj vietos nebeliks..:)...
Priemonė - barchatinis sijonas. Kaip sijonas jis manęs netenkino visiškai, nes buvo per ilgas ir dar su guma (nemėgstu sijonų su guma). Kadangi norėjosi suknelės su ilgom rankovėm (priešaky - ruduo ir žiema), teko paieškoti kažko puošnaus. Tiko gipiūras.
Rezultatas - maža juoda suknelė. Mano atveju, ne tokia ji ir maža :). Kelius dengia, rankas, krūtinę ir nugarą, sakysim, - pusiau, nes gipiūras, kaip žinote, persišviečia.
Mano akimis, tokia retro suknelė. Prie jos ir papuošalų reikėjo kažkokių "retriškų"...
Demonstruoju tekstilinius papuošalus, kuriuos seniai norėjau pabandyt padaryti. Dar pavasarį aptikau tinklapį, kuriame darbeliai tiesiog sužavėjo. Įdedu nuorodą, gal ir jus pagaus įkvėpimas:  http://llooki.blogspot.com/. Patikėkit, pasidaryti gali bet kuri, reikia tik laiko ir didelio užsidegimo, na, dar priemonių, bet dabar su jomis problemų nėra...
Dovanėlę dėsim į barokinį -
Tikiuosi, patiks :)...



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą