2012-06-18

Džinsinė rankinė

Nesenstantis, nenusibostantis, ilgai nešiojant keičiantis savo spalvas, todėl su laiku tampantis tik įdomesnis, džinsas. Man jis gražus visoks :) Šį kartą derinys su smėlio spalvos zomša.
Pristatau jaunatvišką, talpią, viena ilga rankena (gal kiek per ilga, gal dar padarysiu reguliuojamą, matysim...) džinsinę rankinę: 


Kaip matosi, "fasadinė" pusė su ornamentu, o kita - su įleista kišenėle. Įsitikinau, kad labai patogu turėti kišenę išorėje, kai kokie raktai, ar autobuso talonėlis čia pat ir nereikia lįsti į rankinės vidų.



Viduje - paruoštas susiūti (susmaigstytas adatėlėmis) dugnas ir vienoje vietoje trys kišenėlės

Paprastai darydama kokį daiktelį, prieš akis turiu tam tikrą viziją. Siuvant šitą rankinę klausiausi praeito šimtmečio 60-ųjų muzikos. Vis nepaleido nuojauta, kad kažkur renkasi spalvingais drabužėliais, paplyšusiais kliošiniais džinsais mūvintys hipiai - gėlių vaikai...:)... Sovietmetis - draudimų ir suvaržymų metas, bet buvom jauni ir su polėkiu. Tuo metu nešiojom tiek megztas, tiek iš kokio audinio pasiūtas "terbas", o jeigu turėjome dar ir nutrintus džinsus, tai jautėmės laaabai madingi!...:)... Šiuo rakursu į savo praeitį noriu pasakyti, kad viskas apsisuka ir grįžta, aišku, patobulinta, pagražinta, bet grįžta... 
Tokia tad beveik hipiška džinsinė rankinė :)... tik nenutrinta dar...

2 komentarai: