2013-03-18

Skiautinių širma

Kokių, net pačiai sau netikėtų, dalykų galima priskiautinėti!
Antklodės, pagalvės, staltiesės ar servetėlės - įprasta, bet širma iš skiautinių, su sinteponu, sudaigstyta, kaip priklauso... nežinau, ar pati būčiau sugalvojusi :)... Tačiau yra kūrybingų žmonių, turinčių idėjų! Kiekvienas, aišku, turime labai subjektyvią nuomonę apie gražius ir jaukius namus, bet ir man šis sumanymas iš karto "prilipo" :) Taigi, sujungus jėgas (metalinis rėmas taip pat rankų darbo), turime puikią interjero detalę - širmą:
Prie jos - pora pagalvių 50x50 cm ta pačia tema. Spalvos - nuo rudos šokoladinės iki pieno - šiltos, jaukios, tinkančios prie medžio ir natūralių, pro langus matomų, gamtos atspalvių.
Aišku, širmai reikia erdvės. Bet ir nedidelėje, mažai apstatytoje baldais, patalpoje galima jai rasti vietą. Neįkalbinėju :) Tiesiog jau žinau, kad ne tik man patinka :)...
Širmos skiautinio matmenys triskart po 1x0,5 m (bendras plotas 2x1,5 m arba 1x3 m), iš abiejų pusių skiautinėta ir daigstyta.


4 komentarai:

  1. O Velniava! Atrodo tikrai šauniai. Aišku pačiam kažką tokio pasidaryti sunku, man taip pat nepavyko, tai pikausi iš domus lumina laaaabai šauniai atrodo, džiaugiuosi įsigjes ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. O Velniava! Atrodo tikrai šauniai. Aišku pačiam kažką tokio pasidaryti sunku, man taip pat nepavyko, tai pikausi iš domus lumina laaaabai šauniai atrodo, džiaugiuosi įsigjes ;)


    Tikrai taip, kad aš taip mokėčiau :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Oho! Tikrai atrodo šauniai šios skiautinių širmos. Puiki idėja tikrai. Manau mažoje erdvėje atrodytų tikrai taip pat šauniai, kaip ir didesnėje.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū! Smagu, kad patinka :) Manau, širmos yra tinkamos bet kokiose erdvėse, aišku, mažoje patalpoje labai norint galima nedidelę širmutę įtaisyti kaip dekoratyvų elementą, o esant reikalui ir kokį daiktą už jos paslėpti :)

    AtsakytiPanaikinti