2013-12-14

Dovanėlėms - maišeliai "Su Meile"

Natūralių spalvų lininiai dovanų maišeliai - "Su Meile". Juk Kalėdos - gerumo ir mielų susitikimų metas. Lankom ar laukiam tų, kuriuos mylim :) Gal ne visada būtina išreikšti savo jausmus žodžiais, kartais vienas vienintelis lakoniškas brūkštelėjimas pasako daug daugiau...:)...
Sumanymas buvo padaryti kelis komplektėlius lino maišelių, skirtų nedidelėms dovanėlėms sudėti - kvapams, kremukams, muiliukams, arbatžolėms ir panašioms mieloms smulkmenėlėms, nereikalaujančioms didelių įpakavimų. Taip "gimė" kolekcija "Su Meile" .
Vienas komplektėlis susideda iš dviejų skirtingų spalvų ir dydžių maišelių - mažieji maišiukai nuo 10,5x17 cm iki 11x20 cm dydžio, didesnieji - nuo 13,5x18 cm iki 15,5x21 cm dydžio.
Gero ir šilto Jums laukimo! :)

6 komentarai:

  1. Kokia kaina komplektėlio? Ir kokia kaina būtų vien mažesnių, ar didesnių maišelių? Mes žiūrimės vestuvėms, dovanėlėms, tai norėtųsi, kad būtų visi vienodo dydžio.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Parašykit man į dianos.dygsniai@gmail.com, susitarsim :)

      Panaikinti
  2. Kokie nuostabūs maišeliai! Šį rudenį mane taip traukia natūralios spalvos... Šį bei tą popierėliuose padėliojau, bet tas natūralumo poreikis dar neišsprogo, dar neišsibaigė, nes darbuose vis tiek nuklystu į spalvas. Tad kokia atgaiva man žiūrėt į šiuos tavo gėrius! Puikumėlis! Kiekvienas maišelis savaip puikus, kiekvienas su meile; kiekvieną norėtųsi liesti, glostyti. Ir... padalyvauti tokioje mieloje fotosesijoje su baltu angeliuku, medine komodėle ir grakščiuoju stirniuku :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Gita, visada taip miela skaityti tai, ką parašai :) ir ko neparašai, galima nujausti... Ačiū, miela drauge!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nu jau grozis neispasakytas tos kolekcijos "Su Meile".....


    Dange

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, mieloji! Nuvešiu ir tau, progai pasitaikius :)

      Panaikinti