2014-04-15

Klasikinio smulkaus rašto (žąsies kojelė) moteriška rankinė

Tekstilinių rankinių siuvimas - vienas iš mano mėgstamų užsiėmimų :) Ne dėl to, kad lengviau ar greičiau būtų, tiesiog darbo eigoje atsiradusios naujos mintys gali būti tuojau pat įgyvendinamos, nes audinys, kaip žinia, visai nebijo adatos dūrių. Tai ne oda, kuriai prieš pradedant darbus reikalinga viską numatyti, gerai apskaičiuoti, atsimatuoti. Vėliau nelabai nukrypsi nuo projekto, nes ne vietoje subadyta oda bus matoma... Nepykstu ant odos, gink Die! :) Tiesiog mielai nešioju rankines ir iš įvairių audinių - džinso, vilnos, pusvilnės, lino. Jos jaukios, šiltos, ypač tos - rankų darbo, o jei dar ir vienetinės...
Rodau dar vieną rankinę iš vyriško pusvilnės švarko -
Klasikinio rašto – „žąsies kojelės“ - langučiais išdėstytų santūrių spalvų rankinė tiks rudens-žiemos-pavasario sezonams. Vasarai gal šiek tiek per "šilta" :) Tačiau esant apniukusiems orams - kodėl gi ne?


Rudos zomšos rankenos, balto metalo kniedės ir rankenų žiedai, viduje trys kišenėlės (viena jų - su užtrauktuku), išorėje dar viena kišenė su paslėptu užtrauktuku. Rankinės plotis 34, aukštis 29 cm, dugnas 14x34 cm.
Ačiū, kad užsukate pasižvalgyti! Iki greito :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą