2015-11-14

Rankinė-kuprinė

Nežinau, nuo ko priklauso, kiek ilgai dirbi prie vieno ar kito daikto. Jau nebežinau...:) Gal nuotaika, gal giliai subrandinta mintis ir aišku vizija... Nors čia buvo viskas - ir mintis, ir vizija, ir pačiai įdomu, kas išeis - tačiau būriau ilgai :)  
Moteriška. Didelė. Jaunatviška (nors mielu noru ir aš tokią nešiočiau!). Medžiaginė su odinėmis detalėmis. Kas dar? Geriau rodau ir nieko  nebekomentuoju :)
Dar šiek tiek informacijos: trys nešiojimo būdai (ilgoji rankena nusisega, kaip ir petnešos), kišenės viduje  didelės, aplink visą rankinę, išskyrus vieną šonelį, rankinės apačia siauresnė (40 cm) už viršų (45 cm), aukštis 34 cm, šonai ir dugnas 14 cm. Pasiūta iš pusvilnės, kietinta, standinta... Na, turbūt, viskas :)
Daugiau rankinių rasite skyriuje Rankinės ir priedai.
Gero visiems savaitgalio! :)

2 komentarai:

  1. Toks nuostabus daiktas! Kiekvienas tokio norėtų! Prašau Jūsų pasidalinti kaip pastandinot? Na tiesiog negaliu atsižavėti. Toks patogumas, dizainas nuostabus, tiesiog žavi kaip suderinot medžiagas, odiniai akcentai puikiai tinka.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū, Dovile, stengiausi :) O standinta keliais sluoksniais - prie pamušalo ir viršaus flizelinas, tarp jų į dugną ir priekinę bei nugaros dalis - kartonas. Su kartonu sudėtinga - reikia jo presuoto, plonesnio, lengvesnio (arba apskritai kažko kito), tam kartui sumedžiojau, jei reiktų vėl, tektų ieškoti. Čia jau ateičiai bus man užduotis :)

    AtsakytiPanaikinti