2016-01-06

Spintos maišeliai

Vakar atsidariusi Facebook'ą radau priminimą (memory), ką buvau įkėlusi tą pačią dieną prieš metus. Nuotraukoje puikavosi lininis maišelis su nuotabiu baltu nėriniu. Prisiminiau, kad dar turiu ir tokios drobės, ir tokio pat nėrinuko. Greituoju būdu buvo pasiūti spintos maišeliai. Praktiškai tokie patys, kaip ir prieš metus, tik dar leidau sau pasiuvinėti po porą žodžių -
Maišeliai didoki, įpareigoja nėrinukas - juk neapkirpsi :)
Neseniai manęs klausė, kuo skiriasi spintos maišeliai nuo maišelių apatiniams ar skalbiniams. Jau esu apie juos rašiusi ne kartą, tiesa, senokai, tad mielai pakartosiu :) - Nesiskiria niekuo :) Nebent dydžiu. Maišelis skalbiniams, teisingai, gali būti labai didelis, kad jame tilptų ne tik apatiniai.
Kalbant apie spintos maišelius, manau, jeigu stalčiai dideli, juose atsiras vietos ir didesniam apatinių bei kojinių maišeliui. Ir dar: spinta - nebūtinai ta tradicinė trijų ar keturių durų, su antresolėmis ir uždarytomis durimis, kur lentynose paprastai trūksta vietos visos šeimos drabužiams. Tai gali būt ir drabužinė - kambariukas su komoda, atviromis lentynomis, su langu ir palange, kur galima pasidėti tokį maišelį.
Arba vonios kambaryje ant palangės ar skalbinių krepšio (atleiskit už nelabai kokią nuotrauką) -
Kaip matot, gražiam maišeliui vieta atsiras bet kur, svarbu, kad būtų ką į jį įdėti :) Viliuosi, suprantamai paaiškinau, kaip aš pati įsivaizduoju tokių dalykėlių panaudojimą buityje, o jau, manau, kiekviena šeimininkė ras būdų išreikšti savo fantazijai :)
Dar keletas nuotraukų su paskutiniaisiais -
Daugiau maišelių yra čia: Maišeliai.
Ačiū čia užsukusiems, iki kito malonaus! :)

1 komentaras:

  1. Sveiki, šios prieškambario spintos iš OTTO derintųsi prie šių maišelių? Nelabai įsivaizduoju kokių maišelių kokiai spintai reiktų...

    AtsakytiPanaikinti