2016-07-21

Lininės piniginės

Vaikiška ir moteriška lininės piniginės jau iškeliavę, tačiau nusprendžiau ir jas parodyti, ypač moteriškoąją, nes tokia - skiautinėta - mano siūta pirmą kartą. Piniginės pasiūtos tik iš lino, jokių kitokių medžiagų nenaudojau. Pati jau kelinti metai nešioju tik savo siūtas linines. Jau antrą, bet ne todėl, kad pirmoji nusidėvėjo (atnešiojau tris metus), tiesiog linas trinasi rankinėje, darosi kampučiai nebe gražūs, be to, kaip ir daugeliui moterų, vis norisi kažko naujo :) Beje, atsiradus naujai valiutai, buvo proga pasidaryti kiek didesnę.
Moteriška. Nėra didelė. Sulenkiama pusiau, tad popierinės kupiūros telpa visokios -
Dydis sulenktos 12x11,15 cm, ištiestos - 23x12 cm. Dvi didelės kišenės popieriniams pinigams. Penki skyreliai kortelėms, už kortelių ir kišenėlės monetoms dar po vieną gilesnę kišenėlę.
Vidus, kaip matot, ne mažiau spalvingas :)

Vaikiškoji gerokai paprastesnė -


Trys skyreliai: monetoms su užsegimu, vienas didesnis, kitas mažesnis kišeniukai. Užsegama lipnia juostele.
Daugiau lininių (ir ne tik) piniginių rasite skyriuose Rankinės ir priedai ir Vaikams.
Gero vakaro. Lauksiu Jūsų sugrįžtant :)

4 komentarai:

  1. Kaip gražu! Matosi, kad rankų darbas :) Aš savo mėgstamiausią (iki šiol) piniginę pirkau čia: http://www.panorama.lt/parduotuves/bags-more - odinė, juoda, klasika, žodžiu :) Tiesiog mėgstu odą, bet taip pat mėgstu ir liną, tik kažkaip apie liną pagalvoju visada pirma mintis yra apie drabužius - net nesusimąsčiau, kad galima piniginę iš jo siūti :) Jūs labai kūrybinga!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, Kamile, kaip malonu, kad dar galima kažkuo nustebint :)

      Panaikinti
  2. Gražiai atrodo. Ar turite naujų modelių, kur būtų daugiau vietos kortelėms? Renkuosi tarp odinių https://cup.lt/parduotuve/bags-more/ ir jūsų piniginių :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki :) Ačiū, bet kaip seniai siūtos tos mano piniginės! Tais metais, ko gero, dar neturėjau pramoninės mašinos, todėl reikėjo stengtis sluoksnius kaip galima labiau mažinti - iš plono lino nepadarysi tokio gaminio :) Tiesa, kuo daugiau skyrelių, tuo didesnės apimtys gali būti. O Jūs lininės ar odinės norite?

      Panaikinti