2017-01-06

Šiuolaikinė skrynia

Darbo kambaryje vietos susidėti daiktams (mano atveju medžiagoms ar gaminiams) per daug nebūna. Juk žinot, kaip su tuo pasidėjimu - tuščia vieta ilgai neužsibūna, atrodytų, pati užsipildo, žiūrėk, ir vėl dairaisi, kur čia daiktelį priglausti :)
Prieš visas šventes gavau brangiausiojo sumeistrautą štai tokią skrynią -
Nusidažiau ir apipuošiau pagal savo skonį ir išmanymą. Dekupažo technikai naudojau servetėles ir medžiagos skiauteles, iškirpusi man reikalingą piešinį (rožytes) širdelės forma. Pagal mane, gavosi visai nieko baldas :)
Atskirai apie skrynios dangtį. Jam būtinai norėjau skiautinio. Kol kas paties dangčio dar neturiu, bet jo viršų jau pasidariau (dar neturėdama dėžės projektavau, kaip turėtų atrodyti vieta po didžiuoju veidrodžiu) -
Skiautės šį kartą ne siūtos, o klijuotos ant storo popieriaus pagrindo. Jungdama jį su medine dangčio dalimi, planuoju perkloti porolonu, kad būtų  galima ant skrynios patogiai prisėsti. Gal dar ką nors sugalvosiu, kol bus išpjautas dangtis, o dabar džiaugiuosi, kad prieš pat šventes buvo galimybė susitvarkyt kambarį - tvarkingai suslėpti neužbaigtus gaminius :)
Kol kas tiek :)
Ačiū, kad lankotės! Iki kitų susitikimų :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą