2019-02-12

Mano mažas manekenas

Na, viskas, ilgai planuotas, detalizuotas, visaip kaip puoselėtas vaikiško dydžio manekenas jau stovi mano dirbtuvėse :)
 Ir netgi stovą brangiausiasis paaukojo, tiesa, kiek daugokai vietos užima apatinis trikojis, bet užtat stabilu :)
 "Kojos" apipavidalinimui - senovinis nėrinys ir raukinukas iš jo su perlamutrine saga tik šiaip, papuošimui, tikrai daugiau jokių praktinių sumetimų :) Nedetalizuosiu kokias medžiagas naudojau, jeigu kam bus įdomu, rašykit, papasakosiu.
 Audinys atvežtas seniai ir iš toli vis laukė eilės būt panaudotas. Tiesa, pradžioje turėjo būti aprengtas didysis manekenas, bet taip jau išėjo...
 Panaudojau pagal paskirtį -
Turbūt, jau suprantama, kam skirtas manekenas :) Jeigu atkreipėt dėmesį į pranešimus apie vaikiškus tautinukus mano tinklapyje, turėjot matyti, kad jie buvo demonstruojami arba ant pakabų, arba patiesti ant kokio nors paviršiaus. Didžiojo manekeno gabaritai leisdavo nebent sijoną užsegti, kitos kostiumėlių dalys niekaip neapeidavo tam tikrų apimčių. Aišku, būtų paprasčiau nusipirkti vaikišką, bet aš arba nelabai ieškojau, arba vis nepataikydavau, kad jų būtų, žodžiu, vis negaudavau, kol galvos nepragręžė mintis, kodėl gi pačiai nepasidaryti :) Dabar - visai kitas reikalas!
Na, o apie tautinį kostiumėlį pakalbėsim sekantį kartą. Kol kas jis dar ne visai išbaigtas :)
Lauksiu Jūsų sugrįžtančių!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą