2020-09-27

Odiniai dėkliukai

Kaip su medžiagomis, taip ir su oda - kaip tiksliai beapsiskaičiuotum išeigą, vistiek lieka. Skiautinių siuvimas audinių likučius gan greitai "ištirpdo", su oda kitaip - lieka laukti, kol atsiras užsakymas nedideliam daiktui, šaus idėja ar užeis noras kažką pasiūti. 

Užsakymas - pasiūti odinį mobilaus telefono dėkliuką, nešiojamą ant ilgos rankenos. Darželio auklėtojos supras 😊 Jos, lydėdamos vaikus į lauką, ypač vasarą ne visada turi kišenes (dar tokias talpias šiuolaikiniams išmaniesiems), o ryšio priemonė kaip ir būtina, ar ne? 

Mano pasiūlymas - geriau tegul dėkliukas būna prisegamas prie juosmens dirželio. Su mažais vaikais ir pasilenkti, ir atsitūpti, ir pabėgioti reikia,  nėra patogu, kada ant ilgos rankenos maskatuojantis dėklas ima kliūti.

Padariau du - mažesnį ir didesnį (tiesiog smagu buvo pasižaisti iš odos likučių) -

Mažesniam (tamsiai pilkas) skirčiau gal labiau raktinės ar kosmetinės "vaidmenis", nes dabartiniai telefonai yra gerokai aukštesni. Išmatavimai yra 13x13 cm -

Rusvai pilkas 19x12,5 cm -



Abu užsisega magnetukais -


Metaliniai pusžiedžiai tam, kad į juos įverti dirželį. 
Dėkliukų daugiau rasite tinklapio puslapyje Dėklai (dėkliukai, dėtuvės). Jų, įvairių dydžių, esu siuvusi ne tik iš odos - gobelenas tam tinkamas ne mažiau :) Kviečiu pasidairyti, gal kas patiks 😉.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą