2021-08-31

Paulės knyga

Užsakymas.

Dar viena vaikiška knygelė "išleista". Šįkart mergaitei.  O tai vis berniukams ir berniukams (mano draugė net pajuokavo: negi ir mergaitės gimsta? Mat, jos šeimoje vieni vaikinai 😀). Šiaip, atrodytų, jokio skirtumo, kūdikiui kad tik spalvinga, kad tik pačiupinėti, o-bet-tačiau... atsirado daugiau rausvos spalvos, gėlyčių, musyčių, širdelių ir t.t.

Pradedam rodytis nuo viršelio. Čia nueinančios vasaros gėlynėlis su drugeliais, boružėlėmis ir kitais vabzdžiais -


Gėlytės nusegamos, prisegti jas reikės pagal viduriukų spalvas. Visi kiti drąsiai čiupinėjami "objektai" yra tvirtai prisiūti arba priklijuoti.
Pirmame puslapyje lyjantis debesėlis ir lietsargiukas su burbuliukais-šypsenėlėmis -

Antrame rasime figūrėles, mokysimės jas atpažinti ir rasti vietą, trečiame - susegsime ir atsegsime tris variantus ir išmoksime varstyti raištelį batukams -

Laikrodukas ir boružėlė -

Čia atsegus užtrauktuką bus daugiau, ką paskaičiuoti - 
Figūrėlės kaip širdelės sudedamos į gėlės žiedą. Dešinėje pinsim kasą, susegsime karabiną, versim gyvatėlę -

Užklydę į šiltuosius kraštus susipažinsime su papūga, drambliuku, banginiu ir žirafa. Dešinėje padėsim bitutėms rinkti medų.


Snaudžiančiam ryžam katinukui sumaišysim balionėlius -

Galinis viršelis su sraige, kuri savo namelyje turi kamuoliuką (karoliuką). Jį galima pastumdyti -
Štai ir visa knyga. Kaip matot, spalvos ir įvairios figūrėlės - bus ką veikti. Manau, mažylei patiks ją vartyti - minkšta, saugi ir labai ryški 😊...
Dar keli momentai -


Dar kelios knygelės yra skyriuje Vaikams. Užsukite pasidairyti, gal kas patiks ir Jums. Tik primenu, kad jos darytos užsakius, paprastai vardinės ir niekada nebūna vienodos.
Ačiū, kad lankotės 😀

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą