2012-01-18

Linksmieji Mumiai Troliai...

Ką ir besakyti - visi esame šiek tiek estetai, stengiamės ne tik drabužį gražesnį įsigyti, bet ir aplinką papuošti. Svarbu, kokiame patale patys miegame, o jau ateinančiam į šį pasaulį stengiamės surasti viską, kas gražiausia, jaukiausia, mieliausia... Užtat patalynės vaikeliui (šiuo atveju berniukui) siuvimas buvo labai atsakingas darbas! Taigi, antklodė (1,40x1,10 cm) yra, reikalingas užvalkalas. Reikėjo atkartoti pagalvėlės, kuri iškeliavo kartu su kalėdinėm dovanėlėm, ornamentą -
Ėmiau dideles skiautes. Aišku, buvo galima tankiau ir daugiau žvaigždžių padaryti, bet kadangi tai ne antklodė, o užvalkalas, teko visą vidų tvarkingai apmėtyti, kad nespūrytų. Daigstyti rankomis nereikėjo, bet darbo nei kiek ne mažiau...



Linksmai muzikuojantys Mumiai Troliai neturėtų trukdyti saldaus miegelio... :)...

5 komentarai:

  1. Labas Diana,

    Labai grazus patalynes komplektas! Ar butu galima pas jus uzsiskyti toki pati, tik mergaitei?

    Pagarbiai,
    Irmantas

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki,ačiū :)
      Užsakyti galima! Visada prašom!
      Gal galėtumėt man parašyti į mail'ą? dianos.dygsniai@gmail.com

      Panaikinti
  2. Taciau butu gerai antklode, o ne uzvalkalas, nes neaisku kokie musu salyje kaldru dydziai. Antklodes nereiketu vilkti.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Laba diena, man tai labai reikėtų Trolio Mumio iškarpos. Vienam renginiui reikia jį pasisiūti. Gal žinote kur tos iškarpos ieškoti.

    Pagarbiai,
    Birutė

    ,
    Birutė

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Laba diena, Birute, ačiū už klausimą :) Gaila, kad padėti negaliu - pasidairiau, kur paprastai būna karnavalinių kostiumų tinklapiai, bet panašu, kad Troliai Mumiai pas mus nelabai "ant bangos". Nei jų kostiumų, nei iškarpų :)

      Panaikinti