2014-01-10

Piniginė

Odinė, vyriška, su daug kišeniukų vyriškiems reikalams, būtinai su raudonu pamušalu - vyrams taip pat reikia, kad piniginė pritrauktų pinigus!

Beje, pirmą kartą mano naudotas pamušalas - standus, vandeniui atsparus, sintetinis audinys, daugiau skirtas rankinių vidui. Piniginėms man pasirodė gal kiek storokas, bet patvarus garantuotai. Surizikavau...
Kiek patvari pati piniginė, bus matyti panešiojus ją ilgesnį laiką. Oda plona, minkšta, maloni rankai, tikiuosi, kaip ir visos odos bus ilgalaikė... Žinau, kad nieko amžino nėra, bet kažkodėl visada norisi, kad daiktas ilgai tarnautų, gal todėl, kad į jį tiek minčių sudėta, tiek rankomis iščiupinėta, išglostyta, dėliota, sukiota, matuota...:)... Bet gi su kiekvienu darbeliu šitaip :)
Piniginė labai asmeniška - su inicialais. Stengiausi ją padaryti kuo kompaktiškesnę, plonesnę, bet kai reikia sutalpinti daug kišenėlių, skirtų kortelėms, nori nenori, apimtis išeina didesnė, nei tikiesi :) Viso jų yra 12, dar - "varlytė" monetoms, du skyreliai (vienas su užtrauktuku) per visą piniginę popieriniams pinigams, dvi kišenėlės peršviečiamos, dar pora pasidėjimų slepiasi po "varlyte" ir po vienu kortelių skyreliu.
Labai noriu ir linkiu, kad būsimasis šeimininkas ją prisijaukintų ir nešiotų ilgai ilgai...:)... Ir kad raudona spalva iš tikrųjų pritrauktų pinigų tiek, kad jų tiesiog užtektų! Užtektų gyvenimui ir meilei...


2 komentarai:

  1. Dar kartą ačiū už šitą gėrį mano vyrui! Pati tobuliausia, pati TEISINGIAUSIA, puikiai pasiūta piniginė! Visiems nuoširdžiai rekomenduoju :)

    AtsakytiPanaikinti