2015-04-17

IŠMESTI NEGALIMA PALIKTI

Dar kartą apie tai, kur galima panaudoti seną zomšos (odos) striukę ar švarką.
Ne visi nešioti drabužiai atrodo taip, kad būtų verti prikelti juos antram gyvenimui. Dar labai dažnai atsikratom daiktų, nenorėdami užkrauti ir taip pilnų spintų :) Tuomet iškilusi dilema - IŠMESTI NEGALIMA PALIKTI - priverčia pasielgti daugiau pragmatiškai... Bet jeigu spontaniškai apsireiškusi mintis nuteikia greitam veiksmui, tada geriau čiupti ir greitai išardyti, iškarpyti, nereikalingas skiautes išmesti, palyginti, prilyginti (flizeliną), sukirpti, susiūti ir žiūrėti, kas gaunasi :)
Man gavosi štai kas -
Minkšta, praktiškai beformė (dugno taip pat nekietinau) "tašė", tinkanti pirkiniams, paplūdimiui, kelionei... Didelė - aukštis 38, plotis nuo siūlės iki siūlės 55, dugnas 40x18 cm.
Tokia, kai tuščia -
O tokia, kai ką nors įdedi -
Apie pačią zomšą: švarkas nugaroje turėjo ornamentą (nuotr. kairėje), priekyje esantys ornamentai prašėsi papildomi, tad dvi siauras dalis jungiau dviem vertikaliomis juostomis , dar kelis lapelius užsiuvau, kaip aplikacijas (kažkodėl neakcentavau fotografuodama, gal šiek tiek matosi dešinėje nuotr.).
Viduje (su pamušalu) pora kišenėlių iš tamsiai rudos zomšos (iš jos ir rankenos, bei kutosėlis papuošimui) ir didesnė kišenė su užtrauktuku -
O taip ji atrodo, kada viršuje šonus sukiši į vidų -
Pasidairom, gal rasim dar ką tinkamo? :) Savaitgalis - tinkamas metas :)
Gero savaitgalio visiems!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą