2015-04-02

Žvaigždėta-2

Dar viena "Žvaigždėta" :) Šiek tiek patobulinta (pirmoji čia: Žvaigždėta), dar ilgesnė ir platesnė, kadangi užsakymas buvo didesnei lovai (220x200 cm) -
Lovatiesės plotis 240 cm, na, o ilgis tikrai įspūdingas gavosi - netgi 277 cm. Sakysit, kam tokio reikėjo? Turbūt, jau esu ne kartą rašiusi apie blokų išsidėstymą. Turėjau rinktis, koks bus lovatiesės pagrindinis ornamentas - kvadratinis, ar stačiakampis. Bet kokiu atveju, yra pasirinkimas, kaip paskui norėsi apžaisti kraštus :) Rinkausi šešių blokų junginį. Nėra to blogo... juk ilga lovatiesė patogi tuo, kad po ja labai gerai pasislėps pagalvės - tiesiog jas galima apsukti ir atrodys, kaip didelė per visą lovos plotį pagalvė :)
Nežinau, ar suprantamai aiškinu :) Manau, nuotraukos - labiau informatyvios -
Daigstyta rankomis. Kaip matot, ornamentą daigstymui palikau tą patį, kaip ir pirmosios - širdelės dominuoja visame skiautinyje :)
Kita pusė -  labai vasariškų spalvų -
Nors ir pati lovatiesė - skaisti, šilta, pavasarinė-vasarinė :)
Turiu pasakyti, kad ši skiautinio demonstracija vyksta ant gerokai mažesnės lovos - maniškė tik 200x160 cm, kaip matot, čia kraštai siekia grindis. Iš tikrųjų ant didesnės lovos atrodytų kiek kitaip :)
Kol kas tiek...
Gero vakaro ir ačiū, kad užsukate :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą